pondelok 6. júna 2016

Ľubotice - Tatry 3-1

     Nedeľné popoludnie prinieslo zaujímavý futbal, ktoré poznačila aj krátka búrka. Zápas mal stúpajúcu krivku a gradoval až v závere, kedy sa podarilo zápas domácim otočiť. Prvý polčas bol trocha ospalý a hráčov zobudil až spomínaný dážď, ktorý využili hostia na strelenie gólu, Šancí mali domáci dosť, aby rozhodli zápas už v prvom polčase. Po vylúčení hráča hostí sa v podstate hralo na jednu bránku a domáci mali obrovskú prevahu, ktorú nakoniec korunovali aj dvoma gólmi Adama a Kubánku.
Ako videl zápas Emil Fučo, stredový hráč: 
     Posledný domáci zápas v tejto sezóne sme začali trošku roztržite možno aj preto, že hostia svojím agresívnym prejavom  trošku zaskočili.  
    Ale ako plynul čas dokázali sme sa s tým vysporiadať  a postupne prišli aj sľubné šance, ktoré sme nedokázali premeniť a za to prišiel trest, keď súper z ojedinelej šance sa ujal vedenia. Po tomto momente sme zvýšili aktivitu s čím mal súper značné problémy a začal viac faulovať a hlavne nezmyselne začal dohrávať osobné súboje čo viedlo že hostia sa do polčasu oslabili. Po zmene strán sa súper ešte viac stiahol a začal kúskovať hru, ale my sme vedeli, že musíme byť trpezliví a šance prídu, po jednej z nich už Martin Jusko mohol zrovnať skóre, ale hlavičkovým zakončením mieril len do žrde. O pár minúť neskôr sa už dokázal z uhla presadiť Jaroslav Adam a zrovnal skóre. O pár minúť neskôr ten istí hráč mal prsty aj pri druhom góle, keď posadil pekný center na hlavu Rada Kubánku a ten sa  nemýlil (2:1). Svoju druhopolčasovú dominanciu sme dokázali pretaviť aj do tretieho gólu, ktorého autorom bol Jaroslav Adam a všetky góly v súperovej sieti nesú jeho rukopis. Súper bol praktický celý druhý polčas bezzubý a nedokázal sa na našej polovici presadiť. Mrzieť nás môžu len efektivita premieňania šancí, kde už dlhší čas nás tlačí topánka a nie len v tomto stretnutí.
    Chcem sa všetkým chlapcom poďakovať za predvedený výkon a že sme sa dokázali s našimi fanúšikmi rozlúčiť  víťazstvom. 

Martin Sabol, stredný obranca:

     Úvod zápasu nám nevyšiel podľa predstáv. Niektoré situácie sme riešili naopak, keď trebalo zrýchliť hru tak sme mali zbytočne veľa dotykov na lopte a keď trebalo ukľudniť hru tak sme dávali rýchlo kolmú prihrávku čo vyústilo do nepresností. Ale aj napriek tomu sme chceli hrať aktívne dopredu a vypracovať si nejaké gólové šance čo sa nám aj podarilo len sme ich trestuhodne nepremenili. Z toho bolo na hráčoch badať miernu nervozitu a ne koncentrovanosť čo vyústilo do gólu súpera. Ale to nás nepoložilo ale práve oživilo a nabudilo. Druhý polčas bol od začiatku až do konca v našej réžií. Hrali sme aktívne smerom hore a tlačili na súpera a z toho sme dosiahla vyrovnávajúci gól. Potom bolo už len otázka času kedy pridáme ešte nejaký gól. A dali sme ešte dva góly a zaslúžene sme vyhrali. O góly sa postarali jarné posily Adam a Kubánka, ktoré výrazne ťahajú mužstvo dopredu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára