štvrtok 9. júna 2016

Žiaci ukončili sezónu

     Vo štvrtok o 15.00 hod. a o 17.00 hod. sa odohrali posledné zápasy v sezóne starších a mladších žiakov. Za poslednými zápasmi sme cestovali do neďalekých Raslavíc. Starší žiaci vyhrali 0-4 po polčase 0-2 a mladší žiaci vyhrali vysoko 0-10.

tréner Vladimír Gdovin, U15: "chlapci trénovali posledné dva týždne poslabšie, boli tam samé výlety choroby a na ihrisku to bolo vidno. Prvý polčas som vravel chlapcom aby sme loptu držali a kontrolovali hru, no chýbal nám však lepší pohyb, druhý polčas bol už lepší viac sme napádali a pridali aj góly. Posledný zápas to pre nás ešte nie je, chlapci sa pripravia na futbalový turnaj v Krompachoch a možno niektorí budú hrať aj na Fragárii"

tréner Michal Oriňák, U13: "Do zápasu sme išli s tým, že chceme dať veľa gólov a strelecky byť výrazní. Ako tak sa to podarilo, súper bol mladší, fyzicky slabší ale šikovní , ak sa im podarí s nimi pracovať aj ďalej budú raz vyhrávať aj oni. My sme veľa držali loptu, hrali dosť na seba a nato som aj hráčov upozorňoval, niektorí to ale nepochopili. Výsledok mohol rásť, no nevadí. Bola to pekná jar, v podstate chlapi jarnú časť aj tabuľkovo vyhrali." 

Fotogaléria zo zápasu je v priečinkoch U13 + U15 verím, že niektorí hráči sa tam nájdu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára