pondelok 30. mája 2016

Ľubotice vyhrali aj v Michaľanoch

Tretia výhra po sebe, slušná hra na ktorú sa dá pozerať, zvýšený záujem ľudí o náš futbal aj tieto prívlastky majú momentálne hráči Ľubotíc, ktorí pokračujú v zlepšených výkonoch. Ukázali to aj na ihrisku v Šarišských Michaľanoch kde po veľmi taktickom a vyspelom výkone vyhrali 1-2. Góly strelili Martin Sabol, kde asistoval Jaro Adam, a ten istý hráč potom pripravil gól aj pre Emila Fuča. Futbal sa musel páčiť azda všetkým, ktorí na štadión do Michalian prišli, nuda to určite nebola a vzruchu bolo pred oboma bránami požehnane dosť. Treba poznamenať, že na oboch stranách chýbalo pár zranených hráčov, ale futbalu to určite neubralo, páčilo sa najme to, že obe družstvá hrali o výhru a nikto nešpekuloval. Na hosťujúcej lavičke sa konečne objavil aj kapitán Jakub Čorej, ktorý po nepeknom zranení sa dáva do kopy a v týždni sa už zapojil do tréningového procesu. Michaľany sú známe, že sú kombinačne v tejto súťaži kvalitou vysoko a majú skvelú defenzívu, naopak Ľubotice patria v súťaži medzi TOP 5 hoci  tabuľka tomu nenasvedčuje. Tretia výhra Ľubotíc po sebe teší a do budúcnosti je to povzbudzujúci fakt. Už dnes pozývame všetkých na posledný domáci zápas v nedeľu o 17.00 hod. kde privítame celok z Vysokých Tatier.    

O slovo sme poprosili trénera, ale aj hráčov, aby nám priblížili a zhodnotili zápas:

Marek Procházka, tréner : " takéto zápasy sa ľahko hodnotia, ak vidíte, že na ihrisku všetci vedia čo majú robiť a odovzdávajú tam jeden pre druhého maximum. Výborná skladba družstva na ihrisku aj mimo neho je do budúcna len obrovským plusom. Domáci boli futbalovejší a celý zápas sa pokúšali len o jedno dostať loptu pre hráča ktorý by bol vo vyloženej šanci za našu obranu, inú variantu neponúkli a pri ich stratách sme boli vždy nebezpeční. Nám sedí ak sa hrá rýchlo a lopta nie je lenivá, my sme kondične výborne pripravení. Trocha sme zmenili stredovú formáciu a vyšlo to, spolupráca Jara Adama a Rada Kúbanku bola veľmi slušná, ťažili sme z ich podržania lopty a prechodu do útoku a nemôžem zabudnúť na skvelú defenzívnu hru mojich hráčov, každý dal do toho kus svojho a výsledok no hlavne hra tomu nasvedčovala. Naše víťazstvo je určite zaslúžené, tých šanci sme v zápase mali dosť. 

Martin Jusko, stredový hráč: 
"myslím si, že už od prvej minúty sme vedeli čo chceme a budeme hrať, lebo super bol silný na lopte a kombinoval či už stredom, alebo stranami. Loptu mali častejšie na kopačkách a to značilo, že sme vyrážali len do protiútokov s ktorých sme nakoniec dali oba góly 
...prvý gól padol po rohu kde Sabol nevyspytateľnou strelou prekvapil brankára a bolo 0:1 tento gól nikto z domácich nečakal a nás veľmi motivoval. Hra domácich sa zmenila , začali kaziť a boli nervózni.... druhy polčas bol úplne rovnaký ako ten prvý ... super útočil a nakoniec aj skóroval ... no nás to nepoložilo a cítili sme že môžeme vyhrať, lebo aj napriek sile súpera sme mali viacej gólových šanci. Makali sme ďalej a to viedlo aj k ďalšiemu nášmu gólu Emila Fuča. Týmto by som sa chcel poďakovať každému za výkon , lebo sme makali a išli až na dno svojich sil ."

Matúš Tomáš, útočník:
" Prvých päť minút zápasu to vyzeralo ako keby sme sa zľakli súpera , ktorý nás zatlačil . Do konca prvého polčasu bola hra vyrovnaná šance boli na oboch stranách, ale svoju krásnu strelu z voleja spoza šestnástky využil len Sabi. Druhý polčas vyzeral podobne bol taktiež veľmi vyrovnaný a obe tímy chceli hrať dopredu. Super dokonca aj vyrovnal ale 7 minút pred koncom dal Emil víťazný gól po krásnom centri Jara. Pre oko diváka, ale aj pre nás hráčov bol futbal veľmi dobrý, keďže obaja sme chceli hrať futbal a získať plný počet bodov a dali do toho všetko. Podľa môjho názoru si veľkú pochvalu zaslúži Martin Jusko ktorý sa v strede dosť nabehal a vybojoval veľa lôpt."

Jakub Čorej, náhradný brankár
"Od začiatku zápasu bolo vidieť, že chlapci išli za víťazstvom. Chceli, bojovali jeden za druhého a hlavne trpezlivo a pozorne bránili, za čo prišlo zaslúžené víťazstvo. Chlapci ukázali, že im futbal chutí a, že vedia poraziť každého súpera. Pochvalu si zaslúži každý jeden pretože nechali na ihrisku srdce a to je pre úspech veľmi dôležité. Veľké víťazstvo"

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára