pondelok 25. apríla 2016

Dorast aj ačko svoje zápasy vonku prehrali, béčko doma jednoznačne

Starší dorastenci odohrali svoj zápas v Košickej Novej Vsi kde prehrali 3-1. O zhodnotenie sme poprosili trénera Klobušovského, aby nám zápas sprostredkoval bližšie. 
tréner: "Už na začiatku zápasu sme dostali hlúpy lacný gól potom čo Filip neudržal loptu vo svojich rukách a po dorážkach sme prehrávali 1-0. Hra bola na našej strane slušná a po rohovom kope dal pekný gól hlavou Antuš. Polčas skončil 1-1. V zápase padlo veľa kariet čo je na túto súťaž až nemožné, aj to svedčí o tom, že  rozhodca zápas nezvládal. Pritom sa jednalo o rozhodcu veľmi skúseného no bohužiaľ už aj slabého. Prehru v tomto zápase sme si zapríčinili sami boli sme nemastní, neslaní a ponúkli domácim výhru ako na tanieriku. Gól ako cez kopirak sme dostali na 2-1 a potom po faule a výhode nám do bránky spadla aj bodkočiarka. Ihrisko bolo veľmi zlé, bolo horšie ako to na ktorom trénujeme a to je už čo povedať, je to podľa mňa hanba, že na takej úrovni v 2.lige dorastu môže toto niekto dopustiť. Sklamanie pre všetkých, lebo ak sa obzrieme do zadu tak za posledné dva zápasy vonku sme dostali 7 gólov, čo je nemysliteľné. Ťažko niekoho po takomto zápase oslavovať a vravieť, že hral dobre. V prvom rade je futbal kolektívny šport a prehralo celé družstvo. Stále nám niečo chýba, sme dosť tichý na ihrisku nehecujeme sa nepomáhame si verbálne, čo je niekedy dosť dôležité.  Čakajú nás ďalšie dobré zápasy už najbližšie Snina doma, potom pôjdeme do Košíc na Loky, doma Giraltovce, vonku Stropkov, doma Čaňa, vonku KAC a v závere ešte silné Lipany. Stále máme o čo hrať."     
Muži podľahli v Raslaviciach 2-0 a zápas okomentoval tréner Marek Procházka:
tréner: " Boli sme veľmi blízko k bodu v tomto zápase, ale bohužiaľ odchádzame bez neho. Netrebalo k tomu veľa a hráči ktorí nastúpili ma nejako veľmi nesklamali. Chýbala nám možno jedna, dva prihrávky navyše v medzihre a väčší pokoj a rozvaha pri zakončení. Na zápasovej súpiske chýbalo strašne veľa hráčov či už zranených, chorých či odcestovaných a preto sme možno v hlavách neboli na tom až tak dobre. Pred zápasom sme napočítali že je ich až osem!!!  Kondične sme zápas ubehali a bolo to na ťažkom teréne náročné. Všetko podstatné som povedal hráčom pred zápasom v kabíne a je mi ťažko teraz, ak ich upozorňujete na určité fakty a v 17. minúte dostaneme gól po tom načo som kládol dôraz. Vždy sa niekto nato vykašle a potom to takto vyzerá, poviem pravdu ani si tú situáciu dobre nepamätám, pustil som ju z hlavy cez zuby a nervy, ktoré som mal. Mali sme veľmi dobrý priamy kop, ktorý Jaro trafil ako mal, ale brankár nám to chytil. Potom bola jedna sporná situácia kedy na hranici šestnástky zahral domáci hráč rukou, ktorá bola kľúčová, lebo sme mohli z nej vyťažiť samostatný nájazd, alebo aspoň priamy kop. No cítime sa  poškodení, tú ruku bolo vidno až z Prešova. Druhý polčas bol zápas úplne vyrovnaný no šance sme mali my... Peter Kosť mohol vyrovnať a to hneď dva krát, nestalo sa. Potom sme sa nažili hrať rýchlo, ale popravde nepripravené kombinácie doslova nezmyselne sme uštvali Juska, ktorý bol bezradný. V závere po snahe vyrovnať sme inkasovali druhý gól, ktorý bol tak napoly vlastným. Čo dodať, nič sa nedeje príde ďalší týždeň   a my sa pripravíme na nedeľu kde chceme naplno bodovať, veď máme čo nasledujúcemu súperovi odplácať."
Rezerva vyhrala doma vysoko 4-0, tréner Jozef Komka zhodnotil zápas proti Uzovskému Šalgovu nasledovne:
tréner : " Výborný prvý polčas , vysoká kvalita a zaslúžená výhra. Snažili sme sa behať hrali sme odvážne v útoku v rozostavení  4-3-3 čo možno súpera prekvapilo. Hostia boli behaví, nepríjemní často vyrážali do protiútoku. Zápas v druhom polčase ovplyvnilo zranenie brankára hostí, ktorý musel byť striedaný a to bola aj taká čierna škvrna zápasu. Veríme, že bude v poriadku. Vo výbornom svetle sa ukázal Miro Šurima, ktorý chytil v prvom polčase dve super šance a to isté zopakoval aj v polčase druhom. Vidno na ňom, že sa zlepšuje a robí na sebe. "

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára