pondelok 21. marca 2016

Poprad a Fintice v Ľuboticiach

   Víkendové zápolenia za začali v sobotu veľkým dorasteneckým zápasom, kde sme hostili lídra 2.dorasteneckej ligy FK POPRAD. Doposiaľ nezdolaný celok pôsobil na ihrisku veľmi kompaktne, hral agresívne v obrane a šancí bolo málo. Za zmienku stojí výborné uvoľnenie Mira Scheibela v prvom polčase a jeho strela, ktorú brankár vytesnil na tyč a lopta bohužiaľ skončila vedľa bránky. Popravde ďalšie takéto šance už do konca zápasu sme nemali, naopak súper v druhom polčase bol o niečo lepší a jednu tutovku chytil aj Filip Kažimír. Už keď sa zdalo, že zápas skončí remízou, Tomáš zasvietil s loptou v šestnástke a po chybe brankára, ktorý loptu neudržal sa radoval ako prvý Martin Dzuriš... Potom sa urobila jedna kopa, pod ktorou ležal domáci kapitán. Preto je na mieste konštatovať, že futbal sa hrá do konca a ešte aj o niečo dlhšie. Ťažko niekoho vyzdvihnúť, možno ale pár mien spomeniem. Veľmi nenápadný, no na ihrisku urobil strašne veľa špinavej roboty, Samo Šoltís. Hru sa snažil dirigovať taktiež nováčik v našom drese Rado Pončák. 
Nakoniec sme dali slovo trénerovi Danielovi Klobušovskému:
"Mám také zmiešané pocity, lebo nie všetci odviedli to, čo sme chceli. Dnes rozhodla sila kolektívu nad individualizmom. Ťažký zápas, málo šancí na oboch stranách, v tých rozhodujúcich momentoch sme mali na ihrisku hráčov, ktorí dokázali na oboch stranách urobiť to, čo sme chceli. V rozhodujúcich momentoch nás podržal Filip a Dube a hore sme mali šťastie pri chybe brankára, kedy malý Dzuro je niekedy tam kde má byť, hoci na ihrisku pôsobil rozpačito a bol moment, kedy som ho dával dole, no na poslednú chvíľu to zmenil. Musíme sa zlepšiť hlavne v medzihre, kde sme niekedy ľahko prišli o loptu." 
   Ešte pripomeniem prehru mladších dorastencov 1-3 /0-1/, ktorí v zápase ťahali za kratší koniec. 
   
  Nedeľné El clasico Ľubotice - Fintice v 4.lige sever sa nieslo v pokojnej atmosfére a diváci videli až 4 góly. Každý čakal vysoké víťazstvo domácich a prečo tomu tak nebolo sme sa opýtali trénera Mareka Procházku:
 "Vysoké , nevysoké... toto je dnes už nepodstatné. Nevravím, že sa to nedalo, ale súper sa k výkonu, ktorý predviedol, fakt vypol. My sme pôsobili veľmi sebavedomo, zmenili sme trochu postavenie v ofenzíve kedy Jusko mal voľnejšie ruky a to pomohlo. Výkony hráčov neboli na maxime a priznám sa, že to trošku mrzí. Ak sa viac zblížime a zohráme urobíme z našej hry ešte veľa radosti pre ľudí, ktorí nám fandia! Ešte jedna vec na záver a to, že ma mrzí inkasovaný gól , ktorý je takou čiernou škvrnou našej hry, bohužiaľ."
 Ľubotice zdolali po góloch Sabola, Kubánku a Oriňáka, Fintice 3-1, gól za hosti strelil Kukuč.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára