pondelok 1. júna 2015

Michniewicz rozhodol a odišiel

    Zápas v Dlhom Klčove mal poriadnu zápletku a vyvrcholil v samom závere, keď domáci hráč č.6 Chmura videl červenú kartu za dvojité napadnutie Maťa Pavlovského. Z nasledujúceho priameho kopu Fučovu strelu vyrazil brankár pred Sama a ten na dva krát rozhodol o troch bodoch pre Ľubotice. Výhra je zaslúžená a videlo ju aj veľa našich fanúšikov, ktorí prišli  na autobuse, alebo na vlastných autách. Posledný zápas odohral Samo Michniewicz, ktorý sa k družstvu pripojí až začiatkom septembra.
tréner Marek Procházka: " takéto zápasy sa hrajú ťažko a už v druhej minúte išiel Oriňák sám na bránku po 20 metrovom sóle, ktoré riešil veľmi zle. Potom prišli ďalšie a ďalšie šance, no inkasovali sme my po rovnakej chybe ako proti Pušovciam. Zvýšili sme tempo, a kľudne môžem povedať že sme domácich uštvali. Fantastické napádanie, presing po celom ihrisku bol fakt výborný. Škoda finálnej fázy - zakončenia, ale aj finálnej prihrávky, či presadenia sa 1 na 1. Toto nám veľmi pomôže do budúcna a vezmeme si určite ponaučenie ale aj ako skúsenosť. Musím vyzdvihnúť Emila Fuča, Tomáša Lopáčeka /prvý gól na 1:1/, ktorí vyčnievali , ale ani ostatní hráči si neurobili hanbu. Tešíme sa na posledný domáci zápas proti Štrbe. 
Samuel Michniewicz, stredný obránca: Dnešný zápas sme išli od začiatku po výhre,  čo bolo vidieť aj na ihrisku.  V podstate sa hralo len na jednu bránu,  súper sa k našej bráne dostal možno dva krát a bohužiaľ jednu šancu dokázal aj využiť.  Nás to však nezlomilo  a aj keď sme polčas prehrali 1:0,  bol som si istý že dnes budeme bodovať.  Obraz hry sa v druhom polčase nezmenil a našťastie sme náš tlak dokázali  zužitkovať a vyrovnať.  Pre mňa to bol špecifický zápas,  keďže to bol môj posledný tuto sezónu.  Som preto veľmi rád,  že sa mi v ňom podarilo aj skórovať.  Teší to o to viac,  že môj gól bol víťazný :-) chlapcom chcem ešte popriať veľa šťastia do ďalších zápasov,  pozorne budem sledovať zápasy aj zo zahraničia a už teraz sa na nich všetkých teším v septembri :-)
Tomáš Gomulec, krajný obranca: Dnešný zápas sa odohral v dosť náročnom slnečnom počasí, čo odobralo síl nám aj súperovi. Prvý polčas sme začali aktívne, no žiaľ nevyužili sme možno 2 čisté gólové príležitosti, začo nás súper po strate lopty v strede poľa v ojedinelej útočnej akcii potrestal. Gól nás zaskočil, no zdvihli sme hlavy hore a pokračovali 
vo svojej aktívnej hre. Na konci druhého polčasu po zranení Pepeho sme trochu preskupili zostavu. Druhý polčas sme už však hru mali pod kontrolou a súpera sme predčili herne, no najmä kondične. Po centri z kraja sa po odrazenej lopte v šestnástke presadil Čeky. Tento gól nám psychicky dosť pomohol. Druhý gól sme strelili po vylúčení súperovho hráča keď po priamom kope v päťke na dvakrát dorážal Samo Michniewicz, ktorý sa s nami rozlúčil víťazným gólom pred odchodom do Ameriky. Súpera sme už potom do ničoho vážnejšieho nepustili. Dnes sme vyhrali zaslúžene a urobili dôležitý krok v boji o záchranu.

Starší dorast vyhral v malom derby doma nad Sabinovom 5:1 /góly: Dubas, Novotný, Tomáš, Merkovský 2/ a mladší vyhral 3:1 /góly: Werner, Komorník, Centko/ a ich výkonnosť pred koncom súťaže sa výrazne zlepšuje. 
tréner Daniel Klobušovský: " výborne sme nastúpili do zápasu a rýchlo zápas aj rozhodli v náš prospech, mrzí ma akurát 5 žk Dubasa a teší produktivita Merkovského ktorý dva góly dal a na ďalšie dva prihral. Veľkú smolu mal aj Meško ktorý svoj zápas po zranení nedohral, ale nebolo to až také zlé. Ak by sme neboli poľavili zápas mohol skončil výraznejšie v náš prospech. Sme radi za pekné góly a nádherné pripravené ihrisko, ktoré je ozdobou v našej súťaži. Do konca máme ešte dve kolá ktoré chceme vyhrať"

O ihrisko sa stará aj pán Gabriel Sikorjak na fotografii kosenia spodného ihriska.
Práci česť!



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára