pondelok 8. júna 2015

Emil Fučo zavelil k obratu

     Dnes sa obzrieme po všetkých družstvách TJ Sokol a začneme mladšími žiakmi, ktorí robia veľmi dobré meno klubu. Pod vedením trénera Gdovina došlo k zlepšeniu všetkého okolo družstva od morálky cez hru či dochádzku. Nebiť zranení ku koncu súťaže mohla hra byť ešte kvalitnejšia, ale naopak dostali šancu ďalší, ktorí hrali výborne a všetci sa tešíme z ich pokroku. Víkendový výsledok proti rovesníkom Tatrana Prešov 2-2 hovorí za všetko. 
     Starší žiaci ako na hojdačke odohrali posledné domáce stretnutie prehrou 1-6, kedy Tatran bol lepším celkom. Vytvorila sa partia ktorá sa snažila držať celú sezónu po kope a toto je jedno veľké pozitívum. Úzky káder sa postaral zatiaľ v sezóne o 7 výhier z 25. kôl. V kádri sú šikovní hráči a preto veríme, že v mladšom doraste v nasledujúcej sezóne zaberú na plné obrátky. 
     Mladší dorastenci vyhrali v Kac Košice 0-2, a sú veľmi milým prekvapením pre všetkých. Sú prísľubom pre budúcnosť a bude záležať či budú mať chuť pokračovať v klube naďalej. Postavenie v tabuľke podľa mňa aj tak nezodpovedá sile družstva, ktorú máme. Veľa šikovných hráčov má pred sebou dlhú cestu, aby zo seba dostali viac. Veľkú zásluhu na ich raste majú aj tréneri Dujava a Fučo.  
     Starší dorast prekvapujúco prehral na pôde Košíc 2-1, kde bol veľkým favoritom. Hráči v sezóne majú veľmi kolísavé výkony, ktoré sa stávajú akosi pravidlom. Tréner Klobušovský urobil kus práce, ale všetky detaily nedokáže ovplyvniť ani on. Kabína je silná, hráči si rozumejú aj mimo kabínu a bude len na nich, aby v nasledujúcej sezóne urobili maximum, keďže gro ročníka 1997 ostane pravdepodobne po kope. 
     Mužské béčko remizovalo v Kapušanoch 2-2 a celú sezónu si drží stred tabuľky, hoci v družstve sú hráči ktorí majú na viac ako to čo momentálne hrávajú. Väčšina hráčov hrala aj 4.ligu a v okresnej súťaži hrajú určite jeden z najkrajších  futbalov.   
     Ľubotické áčko v nedeľu porazilo Štrbu 4-2, kedy po smolných momentoch prehrávali už 0-2. Našťastie je šport spravodlivý a obrovský vôľa a chuť spojená z výbornou pripravenosťou slávila úspech. Ľudia boli na ich strane , hráči si ich získali postupne v druhom polčase a všetci si prišli v nedeľu na svoje. 

tréner Marek Procházka: "po takomto zápase sa hodnotí ľahko, znova sme prehrávali doslova z ničoho, ale poviem pravdu, že som bol pokojný, lebo ja verím v schopnosti mojich hráčov. Ak ma poslúchnu a veria mi ich odmena je potom víťazstvo. Veľa komunikujeme rozoberáme herné situácie a všetko má svoje opodstatnenie. Tréningy sú vedené veľmi solídne sú šité na problémy, ktoré nás trápia v predchádzajúcom období. Už v prvom polčase sme v posledných 15 minútach nepustili hostí na našu polovicu.  V druhom polčase na začiatku sme hneď šli traja na dvoch a následne potom po nepremenení šance inkasovali po hlúpej individuálnej chybe, ktorá by sa nemala stávať. Stalo sa, učíme sa a všetko zlé nás posunie ďalej. Do obratu zavelil / EMIL FUČO  klikni / a potom nám narástli krídla. Obrovská chuť po obrate v zápase slávila úspech, ktorá bola odmenená peknými gólmi Pavlovského, Oriňáka, Purdeša. Výborne naskočil do zápasu Gomulec, svoje si oddreli aj Jakubčo spolu s Jakubekom. Hráči sú  fyzicky dobre pripravení, systém hry sedí na nich ako uliaty, hoci je náročný po všetkých stránkach."      



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára