pondelok 6. apríla 2015

Trojbodová "červená" Veľkonočná nedeľa

     Veľkonočná nedeľa dala dokopy dve družstvá, ktoré bojujú o záchranu vo 4.lige sever. Na domácom ihrisku sme hostili Spišské Podhradie, kde výkop bol naplánovaný na 15:30 hod. Po góloch Riša Purdeša, Tomáša Drozdu a Petra Joščáka sa zrodila výhra Ľubotíc 3:0 /2:0/ Tak ako minule sme po zápase požiadali o hodnotenie trénera a hráčov TJ SOKOL ĽUBOTICE.  
Marek Procházka, tréner: "Zápas splnil očakávanie a v momente keď Purdeš strelil svoj prvý gól v jarnej časti sme dostali krídla. Hráči vedia čo chcú, vedia na čo majú a futbal im začal chutiť. Urobili sme pár chýb, ale kto neurobí chybu nič nevyprodukuje. Zápas priniesol šance, góly, aj patričné napätie. Čaká nás dlhá cesta, súťaž je dlhá, preto chceme naďalej ukazovať, že chceme viac. Zápas mal aj čiernu škvrnu, ktorou bola jednoznačne červená karta pre Kosťa, nezvládol situáciu, pričom bol jeho výkon veľmi slušný. Hráči zabrali od brankára v hre až po brankára na lavičke, som rád, že v stredovej formácii sme ožili, lebo na tento fakt som upozornil aj dotyčných v kabíne pred zápasom. Príchod Juska sa ukazuje ako veľmi dôležitá súčasť, verím, že sa mu bude dariť a spestrí našu hru. Dnes pripravil naše dva góly a spolu s Jakubekom a Kosťom si zastali ťažkú úlohu, veď ich vekový priemer je stále pod 19 rokov" 
Peter Kosť, ofenzívny stredopoliar, hráč obdržal v závere ČK.:
"Zápas bol od začiatku v dobrom tempe. Hra sa v prvých minútach presúvala zo strany na stranu. V 15 minúte to Purdeš stiahol na našu stranu keď dal gól. Dostali sme sa do väčšej pohody a súper dosť znervóznel, čo viedlo až k penalte, ktorú sme premenili, myslím si, že od tohto momentu hra bola už iba v našej réžii, keď sme si vypracovali par šancí no tie sme už nepremenili.V druhom polčase sme sa presadili len raz. Hra bola nervóznejšia, no stále sme dominovali my, kde pri sľubných akciách mohol tento zápas skončiť aj vyšším rozdielom, no nestalo sa tak. Chcem opäť pochváliť výkon Lopáčka, ktorý zápas oddrel jeho minulotýždňový "len sympaticky" výkon sa vystupňoval k jednému z najlepších na ihrisku. Taktiež výkon Martina Sabola, ktorý do zápasu naskočil za zraneného Michniewicza bol výborný. Ale treba povedať, že cele mužstvo zápas odmakalo a dalo do toho všetko. Výsledok zápasu hovorí za našu drinu . Rád by som sa vyjadril aj k svojej červenej karte ...Chcem sa aj touto formou ospravedlniť ľudom, ktorí chodia na naše zápasy a fandia nám, za môj skrat, bola to zbytočná hlúposť, ktorá nemá na futbale čo robiť. Oslabil som mužstvo na najbližší majstrák/y dúfam, že len jeden. Je mi to ľúto, ale už sa to nezmení všetci sa učíme na vlastných chybách ja môžem sľúbiť, že z mojej strany sa už nič takéto nezopakuje. "
Martin Jusko, stredový hráč: 
"Myslím si, že od začiatku sme mali hru pod kontrolou čo viedlo ku gólom v 15. a 25. minúte. Tak sme ubrali z tempa a súper zacítil šancu no nevytvoril si nič ... druhý polčas sme nastúpili a súpera sme útočnou hrou dostali na kolená a strelili sme tretí gól, ...následne sme dobre držali loptu a s prehľadom vyhrali zápas."
Marek Oriňak, po zranení z lavičky nezasiahol do hry:
" Čakal nás dôležitý duel so súperom, ktorému sme vlani tesne podľahli 2:1 aj keď sme boli lepším tímom. Začiatok bol ťažký, súper bol dokonca prvých 15 minút aktívnejší, viac držal loptu a snažil sa o lopty za obranu, resp. po kraji na Haluzovej strane niečo vymyslieť. V strede sme boli veľakrát neskoro pri lopte, plašili sme sa niekedy zbytočne rýchlo dopredu a chýbal nám kľud. Ten trocha priniesol Purdyho gól po peknom brejku, nasledovala penalta, ktorú našťastie premenil Drozdy, pre ktorého ten gól bol možno dôležitejší ako by sa zdalo. Potom nasledovalo len dohrávanie polčasu, nič sa nestalo ani na jednej ani na druhej strane, posledných 10-15 minút to bola futbalová nuda. Na konci polčasu pohrozil súper, našťastie ale Čoryho neprehodil. Druhý polčas sme boli oveľa kľudnejší, hlavne Onďo sa neplašil s rozohrávkou, čo bolo hneď vidno na hre. Mali sme územnú prevahu, kontrolovali priebeh a Podhradie absolútne do ničoho nepustili. Páčil sa mi hlavne výkon Juska a celkovo mužstvo pôsobilo sympaticky aj keď hralo už aj lepšie zápasy. Škoda nepremenených ďalších šancí a zbytočnej červenej karty Kosťa. 3 body teda absolútne zaslúžené, ale stále je na čom pracovať." 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára