utorok 24. marca 2015

Áčko porazilo Svidník aj Fintice, dorast...

   Prvé dve kolá priniesli pre áčko Ľubotíc plný počet bodov. Najprv vyhrali vo Svidnku 1-3,  následne doma potvrdili body výhrou v derby nad Finticami  v pomere 3-0. Oba zápasy v krátkosti zhrnul tréner Marek Procházka:
"Ak sa obzriem za oboma zápasmi som presvedčený, že sme ukázali málo, lebo potenciál hráčov je vyšší. Mám dojem, že všetko sa odohráva v hlavách pred zápasom a v tréningovom procese, kedy sa hráči nastavujú na svoj výkon. Svidník nám doslova vyšiel, zastihli sme domácich v čudnej forme, najprv sme boli pod tlakom, potom sme naopak hrali výborne. Aj napriek tomu si myslím, že viacerí hráči podali priemerný výkon a určite to vedia aj oni sami. Určite rozhodla kondícia a chuť ukázať, že sme pripravení čeliť súperom aj vonku. Zápas doma s Finticami priniesol taktický boj, kde hlavne prvý polčas sme hrali málo aktívne a ukázalo sa, že treba zvýšiť pohyb a rýchlejšie rozdávať prihrávky, aby súper viac behal. Ani v tomto zápase nemôžem byť nejako výrazne spokojný, keďže sme nepremenili sľubné šance. Som maximalista a verím, že zlepšená hra sa dostaví už čoskoro."
   V nasledujúcom kole, už v sobotu, sa predstavia hráči Ľubotíc na ihrisku Starej Ľubovne. Výkop je naplánovaný na 15.00 hod. Na tému nasledujúceho zápasu sa vyjadril aj tréner Procházka:
"Ľubovňa sa dala do kopy veľmi rýchlo, v družstve je veľa skúsených hráčov, ktorí hrali v Košiciach, Prešove či Podbrezovej, preto nech nikto fakt, že je posledná, veľmi nepodceňuje. Určite nás nečaká ľahký zápas, skôr naopak, doslova im klope na dvere umieračik a preto budú bojovať o svoju príslušnosť v tejto súťaži. Sme odhodlaní sa popasovať o body a verím, že všetci urobíme maximum."

DORAST PREHRAL

   V sobotu prehrali obe dorastenecké družstvá najprv SD podľahol Popradu 2-4, keď viedol už 2-1. A mladší dorastenci prehrali 0-3.
O krátke slovo sme poprosili trénera Klobušovského:
" Herný výpadok je badateľný, nevyhováram sa na nič, ale príprava nebola ideálna, počasie nám zahatalo cestu. Musím viac hrať, budem voliť PZ aj počas týždňa, aby sme sa dostali do kolotoča. Zápas ukázal, že chuť hráčov je a teším sa ako sa popasujeme ďalej v tejto súťaži. Družstvo Popradu ma kvalitu, a preto netreba tento fakt podceniť. My nehráme na výsledok, hoci je dôležitý, chceme vychovať hráčov a zvýšiť tým kvalitu ľubotického futbalu."


FOTO : ĽUBOTICE - FINTICE 
















foto: Imrich Olejník


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára