pondelok 18. mája 2015

Mladší dorast vyhral 11:0


Mladší a starší dorastenci hrali doma zápas proti rovesníkom z Kechneca a pripísali si cenné výhry.

Mladší dorast, tréner Emil Fučo:
Ľubotice – Kechnec
11:0 (6:0)
   Na ďalší domáci zápas sme nastúpili proti mužstvu, ktoré okupuje poslednú priečku v tabuľke. Takže tabuľkové postavenie nám jednoznačne velilo tento zápas zvládnuť. Aj keď súper nastúpil s desiatimi hráčmi prízvukoval som hráčom, nemôžu nič podceniť,  v úvode zápasu sme hneď aktívne vybehli na súpera a už v 2. minúte sa dokázal presadiť Komorník.  Súper celý zápas pôsobil odovzdaním dojmom, takže výška skóre postupne do polčasu narastala (6:0). Obraz hry sa nezmenil ani v druhom polčase, takže jedinou otázkou bolo akým vysokým skóre sa zápas skončí. Na jednej strane som rád, že sme sa dokázali strelecky presadiť a že to hráčom pomôže v ďalších meraniach síl, ale na druhej strane prevláda sklamanie, lebo takýto zápas hráčom veľmi výkonnostne rásť nepomôže. Dúfam, že v nasledujúcich kolách nastúpime už len proti výkonnostne zdatnejším súperom.

SD- Kechnec  5-2
Starší dorast, tréner Daniel Klobušovský:

....úprimne povedané, mal som pred družstvom Kechneca určitý rešpekt.. skôr nad niektorými hráčmi ako pred celým tímom... a to sa aj potvrdilo: hneď v úvode nás super zatlačil a vypracoval si jednu tisic percentnú šancu.. no tú nevyužil a hneď z protiútoku sme udreli gólom Dubasa.. od tej chvíle sme dominovali na ihrisku a vypracovali si ďalšie tutovky: Dubas, Žipaj, Šimko... nedáš
-dostaneš... super vyrovnal z ničoho strelou z 25 metrov... cez prestávku sme si povedali, že musíme spresniť ako prihrávku tak hlavne zakončenie a že sa pokosíme hneď od úvodu 2. polčasu rozhodnúť... no nestalo sa a super udrel druhýkrát strelou spoza 16-ky... tečovaná strela skončila tesne vedľa žrdi v našej bráne... to nás akoby znova nakoplo a chalani ukázali svoju túžbu zvíťaziť a natiahnuť víťaznú sériu na číslo 4... vyrovnanie nenechalo na seba dlho čakať a ako sa patrí na kapitána, Šimko zavelil k obratu v zápase.. dvoma gólmi otočil stretnutie na našu stranu... teší ma aj vydarené striedanie: Merkovský dva góly, Štelbacky a Novotný asistencie.. takže ma nepochybne teší, že aj hráči z lavičky dokážu ovplyvniť vývoj zápasu ... ďakujem chalanom za obrat a túžbu po víťazstve...


Muži v ťažkom zápase doma porazili Pakostov 1:0 gólom Purdeša.


JAKUB ČOREJ, kapitán družstva: So zápasom s Pakostovom som vcelku spokojný. Hrali sme aktívne, bojovali sme a hlavne sme išli za víťazstvom ako jedno mužstvo. Samozrejme aj v tomto zápase sa vyskytlo páru chýb ale dobre fungujúca obrana všetko vyriešila. Ďalšia vec ktorá ma teší, je že sme opäť neinkasovali na domácom ihrisku a verím, že to takto pôjde aj až do konca sezóny. V najbližšom zápase sa doma stretneme s prvým celkom súťaže Pušovcami a ja už teraz viem, že v tomto zápase nepredáme kožu lacno.

RICHARD PURDEŠ, strelec gólu: 3 body sú doma . Táto veta vystihuje dnešný zápas. Pakostov, tabuľkovo silný súper dnes prišiel do Ľubotic. V prvom polčase toho veľa neukázal, kde intenzívne bránil na svojej polovici. Naopak my sme ukázali bojovnosť, dokázali sme si vytvoriť tlak a šance streliť gól. No ten prišiel až v poslednej minúte prvého polčasu, kedy sa mi podarilo ho streliť. Tento gól bol zaslúžený a oddretý . Ukázali sme tímoví duch a to sa mi páčilo . Druha polovica zápasu bola o niečom inom . Pakostov sa po prestávke zobudil a začal aktívne hrať aj v offenzive . Naopak my sme povolili a dali sme súperovi priestor vyrovnať ale to sa našťastie nestalo keďže super v 100 % šanci hlavičkoval mimo brány. V našej hre sa stratila spomínaná bojovnosť z prvého polčasu . Keď sme sa dostali už do šance tak sme sa nedokázali strelecky presadiť. Nakoniec sme zápas úspešne zvládli a to nás veľmi teší.

MAREK ORIŇÁK, útočník : Zápas začal od 1 minúty jednoznačne v našej réžii. Držali sme loptu, kombinovali, skúšali niečo vymyslieť, ale stále chýbala vytúžená koncovka. 1 polčas ale gól predsa len priniesol, keď sa Purdy blysol veľmi peknou strelou. Zaujímavé je možno to, že súper inkasoval prakticky ihneď po zahraní svojej štandardnej situácie, kedy sme konečne využili „brejkovú“ situáciu v náš prospech. V druhom polčase sa obraz hry veľmi nezmenil, no stále tam niečo chýbalo. Myslím si, že sme nehrali tak aktívne ako vieme. Ako príklad môžem uviesť minulý zápas vo Svite, ktorý sme síce prehrali nezaslúženým rozdielom, no dovolím si tvrdiť, že ten výkon by dnes stačil aj na výsledok rozdielom dvoch tried.. Súper bol totiž veľmi nudný, prakticky tu prišiel hrať na 0:0, čo komplikovalo aj nám život, pretože sme sa nevedeli presadiť proti množstvu hráčov stojacich pred svojou 16tkou. Som však rád, že sme napriek tomu zápas zvládli do konca – opäť bez domáceho inkasovaného gólu (čo je už 5 domáci zápas v rade) a pripísali si 3 body. Na záver chcem povedať, že verím, že doladíme pár detailov v priebehu týždňa a nedeľňajší zápas, povedzme že proti atraktívnemu súperovi z Pušoviec opäť zvládneme s víťazným koncom a aj Čoryho vyhraným losom pri zahajovaní výkopu, veľmi páčil výkon Emila a Sabiho.

ŠIMON HALÚSKA, ľavý obanca: Prvý polčas sme mali navrch myslím vo všetkom vytvárali sme si veľa šancí aj keď to miestami vyzeralo veľmi "mŕtve" ale nakoniec sme sa aj zaslúžene dostali do vedenia po veľmi peknom góle Purdyho druhý polčas pre striedali hneď na začiatku a zápas bol už vyrovnanejší chvíľami mali navrch oni a chvíľami my ale nakoniec si myslím že sme zaslúžene vyhrali.


MAREK PROCHÁZKA, tréner: Zápas sme začali výborne, prvý polčas držanie lopty no bez iskry, ktorá by rozhodla v náš prospech. Futbalová nuda, tak by som to charakterizoval a naše prispôsobenie k súperovi. Druhý polčas sa hra zmenila hostia začali niečo hrať a my sme mali problémy, ťažko sme sa dostávali do hry. Spomalený zápas sme akosi v druhom polčase nerozbehli. Teší ma prístup niektorých hráčov, ale tento zápas sme aj tak nehrali dobre. V týždni budeme viac robiť individuálne na hre jednotlivcov a tým zvýšime ich chuť byť lepší, resp. najlepší. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára