nedeľa 4. mája 2014

Perfect weekend

Víkend plný úspechov, alebo aj iné prívlastky si zasluži sobota a nedeľa v podaní hráčov TJ SOKOL Ľubotice. Po prvý krát v tejto sezóne sa stalo, že zabodovali na plno všetky družstvá. 

Starší žiaci deklasovali doma Kurimu vysoko 12-0
Mladší žiaci si pripísali prvú výhru v sezóne 5-1 
Starší dorast vyhral na pôde Spišskej Belej 2-0
Mladší dorast porazil vonku Sp.Belú 3-0
Mužské béčko si vybojovalo v Janove cenné víťazstvo 3-0
Ačko mužov v derby zdolalo Fincice 2-1

6 zápasov - 6 výhier - skóre 27:2
 
Zaujal ma status Ľuba Baču, ktorý pozval cez FB ľudí na dnešné mužské derby.  
"...A je to tu ! El clásico 5. ligy sever, United vs City, AC vs Inter, Chelsea vs Arsenal, Fenerbahce vs Galatasaray aj takéto prívlastky nesie 24. kolo 5. ligy sever medzi TJ Sokol Ľubotice a OŠK Fintice. Odvekí rivali si zmerajú sily o 16:30 na štadióne v Ľuboticiach dôjdi pozrieť veľké derby..."
Pred zápasom sa konala milá udalosť, kedy prezident klubu Martin Ondrej oslávil životné jubileum 50 rokov. Zablahoželať mu prišiel aj starosta obce Ľubotice Štefan Krajči.
Zápas sa začal pre domáce Ľubotice veľmi dobre, boli aktívny a vypracovali si územnú prevahu. Po strele Petra Joščáka si hosťujúci hráč v 10.minúte nechtiac zrazil loptu do protipohybu brankára a domáci sa ujali vedenia. Nasledovala výborná dvadsať minútovka domácich v ktorej si dokázali vypracovať 4 šance, ktoré môžeme nazvať 100%. Jednu znich premenil v 20. minúte chladnokrvne Martin Pavlovský, ktorý je najlepším strelcom družstva.  Ďalšie superšance nepremenili Bača, Oriňák a Pavlovský. Nedáš dostaneš znova platilo, po ojedinelom protiútoku do rozhodenej obrany domácich znížil mladý Ján Kukuč. Druhý polčas bol herne ako na hojdačke, raz ťahali Ľubotice a potom Fintice. Väčšie šance mali ale domáci, ktorí zahadzovali aj nemožné a to aj preto, lebo Fintice zmenili v závere obranné postavenie a snažili sa vyrovnať. Domáci Peter Kosť nastúpil na posledných 20 minút, vekom ešte dorastenec mal 3 výborné príležitosti, aby ukľudnil a rozhodol zápas, no nevyšlo. Najväčšia šanca hostí na vyrovnanie prišla v 89. minúte kedy po centrovanej lopte z ľavej strany lopta po hlavičke skončila tesne nad bránkou. Tak ako zápas mohol skončiť 9-1 mohol aj 2-2.   



 




 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára