pondelok 23. septembra 2013

Fintice - Ľubotice 1:2

    V nedeľnom derby zápase V.ligy sever sa predstavili hráči Ľubotíc na ihrisku v neďalekých Finticiach. Tabuľkoví susedia si nič nedarovali a zápas mal vyvrcholenie ako v nejakej dráme, kde všetko sa rozlúskne na jej konci. A presne tomu bolo aj v tomto prípade. Domáci sa dostali do vedenia, keď po centri Luptáka zakončoval Katuščák, to bol aj polčasový sumár 1:0. Druhý polčas bol napínavý, šancí bolo dosť na oboch stranách, no udreli hostia keď Pavlovský strelil už svoj 11.gól v tejto sezóne a vyrovnal na 1:1. Potom prišla výborná 10 minútovka Fintíc, ktorá ale gól nepriniesla. V závere mali viac síl hráči Ľubotíc a psychicky ich ešte postavil na nohy gól Petra Kosťa, ktorý sa ukázal ako rozhodujúci. Záver bol napriek tomu hektický, Pavlovský šiel sám na bránku no nedal, hneď nato mali obrovskú šancu domáci, kde v skrumáži už prekonaného Čoreja zastúpil rukou Michniewicz a uvidel ČK. V nadstavenom čase Daniel Lacko nepremenil penaltu aj zásluhou skvelého Jakuba Čoreja si hráči Ľubotíc pripisujú ďalšie víťazstvo. Slová trénera mužov Ľubotíc Paľa Vytykača pred zápasom teda boli pravdivé, keď povedal "vo Finticiach som nikdy neprehral"

     V nedeľu dopoludnia prehralo béčko vo vyrovnanom zápase na domácej pôde JANOVU 1:2 /0:2/ keď hlavne v druhom polčase domáci nevyužili výraznejšie územnú prevahu. Jediný gól strelil Tomáš Holinga, no naviac sa už Ľubotičania nezmohli. 

     V sobotu dorastenecké družstvá taktiež zabrali. 
Starší dorastenci vyhrali nad Sp.Belou 6:1 /2:0/ góly: Kravec 3, Holinga, Purdeš, Kapráľ.    
Mladší dorast vyhral nad Sp. Belou 6:0 /3:0/ góly: Kručay S., Baran, Frištyk, Ivan, Roháľ, Novotný.
V sobotu cestujú dorastenecké družstva  do SNV.

     Žiacké družstva prehrali svoje zápasy v KURIME, starší 1:0, mladší 2:1, kde 1.gól v sezóne strelil konečne Erik Marcin, na tento gól sme všetci čakali až do 6.kola. Najbližšie v sobotu privítame KAC Košice "B". 
  

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára